top of page

De poort naar je onderbewuste

Hypnotherapie op maat
Struggle

Wil je graag een positieve verandering in je leven, maar loop je telkens weer vast?

Het kan frustrerend zijn wanneer je steeds opnieuw probeert te stoppen met roken of die paar vervelende kilo’s kwijt te raken, maar het simpelweg niet lukt.

Misschien ervaar je constant stress, examenstress of heb je moeite om te ontspannen. 

En wat te denken van die angsten en/of fobieën die je graag zou willen overwinnen, zodat ze je niet langer belemmeren en je leven aangenamer maken? We zijn vaak geneigd om deze problemen bewust aan te pakken.

We proberen met onze wilskracht en rationele gedachten de oplossingen te vinden, maar soms lijkt het alsof we tegen een muur aanlopen. 

Maar wat als ik je zou vertellen dat het antwoord eigenlijk te vinden is in ons onderbewuste? 

Ik geloof sterk in de kracht van het onderbewuste.
In ons onderbewuste zitten al onze overtuigingen, emoties, gevoelens, waarden en normen, angsten en al onze levenservaringen geprogrammeerd.  

Maar ook onze gewoonten, al onze automatische reacties op bepaalde situaties zitten geprogrammeerd in ons onderbewuste. 
Dit zijn zowel onze gezonde als ongezonde gewoonten, maar ook onze emotionele patronen zoals angst, stress, verdriet of vreugde. 

Met behulp van hypnose kunnen we direct toegang krijgen tot je onderbewuste geest en we kunnen rechtstreeks werken aan het veranderen van belemmerende overtuigingen en patronen. 

Hypnotherapie

Hypnose kan een
ondersteuning zijn bij:

Stoppen met roken: We gebruiken ontspanningstechnieken en gerichte suggesties om je te helpen roken voorgoed achter je te laten ​​

Vermageren: Ook hier gebruiken we gerichte suggesties om een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen en een evenwichtig gewicht te bereiken.

Verminderen van stress en examenstress: Ook kunnen we ons richten op het verminderen van stress en het aanleren van effectieve ontspanningstechnieken, zodat je weer in balans kunt komen.

Angsten/fobieën overwinnen: Hypnotherapie kan ook zeer effectief zijn bij het overwinnen van angsten en fobieën. Samen gaan we de diepere oorzaken van je angsten verkennen en je onderbewuste herschrijven, zodat je je vrij kunt voelen en kunt genieten van een leven zonder beperkingen.

Basistraject Hypnotherapie

Intakegesprek (1,5 uur)
+
5 sessies (1 uur)

Tijdens dit traject werken we samen
aan jouw probleem en leer je zelfhypnose, 
een handige tool voor de rest van je leven.

Het kan ook zijn dat minder sessies nodig zijn naargelang het issue. 
Dit wordt dan besproken tijdens het intake-reflectiegesprek. 

Hypnotherapie kan ook een ondersteuning zijn tijdens een coachingtraject om tot een dieper niveau te gaan en sneller resultaten te bekomen.

Veelgestelde vragen

Hoe ervaar je hypnose?

Tijdens hypnose wordt jouw bewuste enigszins onderdrukt, maar je blijft de volledige controle over jezelf behouden
In hypnose zijn komt in hoge mate overeen met het gevoel van dagdromen. 
Het voelt aan als een diepe ontspanning.
Je onderbewuste zal op de voorgrond treden, waardoor we het helpende en gunstige instructies kunnen geven.

Je blijft de volledige controle over jezelf behouden

Hoe gaan we te werk?

Ombuigen van overtuigingen:
We gaan beperkende overtuigingen herkennen en veranderen naar ondersteunende overtuigingen die je helpen bij het bereiken van je doelen, zoals stoppen met roken en vermageren.

Stressmanagement en ontspanning:
Je leert effectieve ontspanningstechnieken zodat je beter kunt omgaan met stressvolle situaties.

Gewoonteverandering:
We richten ons op het ombuigen van ongewenste gewoonten en het creëren van nieuwe, gezonde gewoonten die bijdragen aan je welzijn.

Angsten en fobieën ontkrachten:
We gaan door middel van inbeelding tijdens hypnose de angsten en/of fobieën ontkrachten zodat deze geen invloed meer uitoefenen op jouw leven.

Enkele ervaringen van tevreden klanten

You didnt come this far to only come this far

Na jaren als roker door het leven te zijn gegaan, besloot ik in 2021 dat 22/2/22 dé datum ging zijn dat mijn rookvrij leven ging beginnen! 
Iemand in mijn omgeving was al bij Gita geweest en had goede resultaten geboekt en raadde me haar aan. Iedereen denkt altijd dat je bij hypnotherapie 'in slaap' wordt gedaan en de rest passief is, maar niets is minder waar! 
Deze therapie houdt vooral heel veel aan jezelf werken in, op een heel actieve manier. Gita hield me een spiegel voor door de vragen te stellen die nodig waren om stil te staan bij mijn gewoontes. Niet altijd even comfortabel in die spiegel kijken, maar Gita doet het op zo'n danig manier dat je het op je eigen tempo kan aanpakken. Soms gingen we met grote stappen vooruit, om dan een sessie later toch een stapje terug te moeten doen. Maar ook dat is oké. Ondertussen zijn we meer dan 1 jaar verder en ik kan nog altijd met trots zeggen dat ik rookvrij door het leven ga! Maar daar is het niet gestopt voor mij; nog steeds gebruik ik de technieken die Gita me heeft aangereikt. Zij helpen mij om te blijven groeien als persoon. Dank je wel Gita om me op weg te helpen!

Een vlotte kennismaking, een hele lieve coach, mijn zoon van 14 heeft heel veel bijgeleerd. veel oefeningen gekregen waar dat hij de rest van zijn leven mee verder kan. de opdrachten zijn leuk bedacht, al de hypnose sessies en meditatie en ademhalingsoefeningen hebben mijn zoon goed gedaan! Dit is zeker een aanrader om het eens te proberen! zeker doen! Ik ben alvast heel dankbaar voor de goede zorgen en het geduld!

Lang nagedacht over hoe ik mijn hypnotherapie het beste kon omschrijven. In het begin, tijdens de intake-sessie, was ik nerveus maar Gita slaagde er erg snel in om mij volledig op mijn gemak te stellen. Ze vertelde me de hele tijd wat de volgende stap was, zodat ik voldoende voorbereid was. Ook legde ze de 'werkjes' die ik thuis moest doen heel goed uit, waardoor ik voorbereid naar elke sessie ging, wat alles natuurlijk vooruit hielp. Daarnaast leerde ze me in zelf-hypnose gaan, waar ik in mijn dagelijkse leven vruchten van pluk.

Na slechts 3 sessies was ik van mijn angst verlost, iets wat ik nooit had gedacht dat dat ging lukken! Ik ben Gita heel dankbaar voor wat ze gedaan heeft voor mij, wat ze me geleerd heeft,... Ze is een gedreven, warme vrouw, die precies weet waar ze mee bezig is en je helpt met volle overgave. Twijfel je om haar te contacteren? Niet doen: ik raad ze aan aan iedereen die het wilt horen! Take the risk, je zal jezelf dankbaar zijn!

Take the risk

Basistraject Hypnotherapie

Intake + 5 sessies

€ 425*

Intakegesprek

€ 70*

* Prijzen zijn inclusief BTW
* Betalen in termijnen is mogelijk

En hoe gaan we nu van start?

We starten met een intakegesprek waarin we je specifieke doelen en behoeften bespreken. Op het einde van het intakegesprek beslis jij volledig zelf of je hiermee van start wilt gaan. 
Indien je besluit om niet te starten, wordt enkel het intakegesprek aangerekend tbv €70 incl. btw.

Als je denkt dat ik je zou kunnen helpen, dan kan een vrijblijvend Zoombabbeltje ook een eerste stap zijn.

bottom of page