top of page

Bevrijd je gedachten

Access bars voor ruimte en rust in het hoofd
Access bars

Heb jij het gevoel dat je hoofd één chaos is van rondspinnende gedachten, zorgen en een overvloed aan informatie waardoor je verlangt naar meer ruimte en rust in je hoofd?

Voel jij je constant opgejaagd, gespannen of ongemakkelijk waardoor je niet kunt genieten van het moment?

Merk je dat je moeite hebt om te ontspannen en los te laten doordat je het gevoel hebt dat je constant ‘aan’ staat en dus niet tot rust kunt komen?

Wil je weer rust en ruimte in je hoofd ervaren, je weer goed voelen, en dit op een zeer ontspannende en rustgevende manier?

Dan kan een Access Bars sessie voor jou zeker een deugd zijn…

Access Bars sessies kunnen je hierbij ondersteunen.

Terwijl jij zalig ligt te genieten van een ontspannen en rustgevend me-time moment, worden oude gedachten en emoties losgelaten.
Door het ontladen hiervan gaat de energie meer stromen en ontdoe jij jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

Wat is Access Bars?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen bevatten, die je in alle levens hebt opgeslagen? Als deze punten zachtjes worden aangeraakt, kan je moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert.

Het is een ongelooflijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Een bars sessie kan je vergelijken met  het defragmenteren van je brein, jouw computer. Het resultaat is dat je brein terug op ware kracht en snelheid kan functioneren zonder al die eindeloze gedachten die op non-stop draaien en je soms zo moe, lusteloos, overstuur en traag maken.

Dit proces ontvangen is zo voedend en helend dat het in slechtste geval voelt als een overheerlijke massage. In het beste geval verandert je leven! 

Access Bars

Hoe verloopt een Access Bars behandeling?

Access bars

We starten eerst met een kort gesprekje waarin ik je vraag hoe het met je gaat? 
Daarna mag je jouw schoenen uit doen en plaats nemen op je rug, op de massagetafel.

De sfeer die wordt gecreëerd zal ontspannend zijn. 
Tijdens deze sessie zal er geen muziek worden afgespeeld. Dit beïnvloedt namelijk de werking van het ‘runnen van de Access bars’.

In verschillende handposities raak ik telkens, voor een 10-tal minuutjes, de verschillende punten aan.  Terwijl ik deze bars zachtjes aanraak, hoef jij niets te doen of te denken.
Het enige dat jij doet is ontspannen te liggen. Een behandeling duurt ongeveer 2 uur.

Na de behandeling wisselen we de ervaringen met elkaar uit en krijg je van mij een lekker glaasje water toegediend om zo de losgekomen afvalstoffen en energieën makkelijker af te voeren. 

Wat je verder wilt weten…

Een Access Bars behandeling kan enkele weken doorwerken.
Als je alleen verlichting wenst is één behandeling voldoende. 
Je hebt weliswaar meer baat aan een Access Bars, als je dit vaker ondergaat.
Het is aan te raden om minimaal 4 tot 5 sessies te doen. 
Daarna kun je dit onderhouden door, wanneer je er nood aan hebt, een behandeling te boeken. 

Een Access Bars sessie duurt ongeveer 2u in het totaal.

Coaching kan ook ondersteunend zijn bij een Access Bars behandeling. 
We gaan dan aan de slag met de inzichten en ervaringen die je hebt ervaren tijdens een behandeling. Je leert de inzichten te begrijpen en toe te passen in je leven, zodat je blijvende veranderingen kunt creëren en groeien op verschillende gebieden in je leven. 

Access Bars

Enkele ervaringen van tevreden klanten

Gelukkiger en zelfzekerder

Graag wil ik je van harte bedanken voor de zeer aangename sessies, goede advies en voor je luisterende, niet oordelende oor.
Na 10 jaar gezondheidsproblemen en de mentale stress die daar mee gepaard gaan zat ik vast en had ik moeite nog een weg vooruit te vinden. Na een paar sessies Access Bars heb ik het gevoel dat er iets is losgekomen van mijn blokkade en ik terug wat gelukkiger en zelfzekerder in het leven sta en ik vooral terug hoop heb voor de toekomst, die ik echt wel kwijt was. 
Bedankt Gita voor de goede zorgen en voor je bekwame en begripvolle aanpak!

Access Bars traject

5 sessies (2 u)

€ 425*

Body Mind traject

Intake-reflectiegesprek + 3 coachsessies (1u) + 3 Access bars sessies (2u)

€ 550*

* Prijzen zijn inclusief BTW
* Betalen in termijnen is mogelijk

Wil je graag starten met een eerste ervaring of wil je graag een vervolgsessie?
Dan kan je een enkele sessie boeken aan €85*.

Als je denkt dat ik je zou kunnen helpen, dan kan een vrijblijvend Zoombabbeltje ook een eerste stap zijn.

bottom of page